Интернет реклама

Заедно със задължителната SEO оптимизация, един сайт може да бъде подсилен значително, и чрез интернет реклама. Този тип реклама може да бъде под формата на:

  • Рекламни банери
  • Рекламни статии
  • Рекламни блогове
  • Рекламна кампания в социални мрежи

Банерите са един от най-мощните и популярни инструменти за реклама в интернет. Тяхното предимство е визуалното влияние, което оказват на интернет потрбителите. Колкото по-атрактивен е един банер, толкова повече таргетиран трафик получава съответния уеб сайт.

Рекламните статии са специално създадени да подтикнат посетителите да предприемат активно действие. Препоръчително е страниците да съдържат голямо количество информация.

Създаването на рекламни блогове е изключително полезен инструмент за онлайн реклама, тъй като сайтовете, разположение на блог платформи са доста добре приети от google.

Създаването и поддръжката на рекламни кампании в социалните мрежи като Facebook, Twitter, YouTube и др., е един доста полезен и съвременен начин за интернет реклама. Чрез социалните мрежи се привлича още повече таргетиран трафик.

Планирането и разработката на качествената интернет реклама, води до един-единствен краен резултат – увеличаване на броя на посетители, покупки, регистрации, абонаменти и др.

С услугите на ROYDER DESIGN, вие имате възможност за онлайн реклама, чрез банери и PR статии в отлично оптимизирана и стилна мрежа от сайтове с главен портал BGSTART.net.

Отправете запитване за оферта за интернет реклама на вашия сайт, чрез формата за контакт или посоченият телефонен номер от тук.